Крейзи Уеб Студио
Крейзи Уеб Студио

Завъртете устройството

Новини

Мар
15
2016

Най-големия портал за ТЕНИС вече е в онлайн пространството.

Най-големия портал за ТЕНИС вече е в онлайн пространството.

Crazy Web Studio реализира още един амбициозен проект - Tennis.bg, част от голямото семейство на http://vsichkioferti.bg/.
В тази онлайн платформа ще намерите всичко от света на тениса – новини, информация за играчи, кортове, турнири и ранглисти. Съществуват много уеб сайтове, в които има по малко от всичко това. Всеки тенис клуб има свои уеб сайт, но идеята на Tennis.bg е да събере тази информация и да Ви предложи платформа, от която да достигате лесно и бързо до най-горещите новини, последните мачове, всичко за тенис играчите и др.

С така поставената цел, екипът на Crazy Web Studio се постара посредством структурата, фунционалността и потребителския интерфейс на уебсайта, да отговори на тези изсквания и да изгради една работеща платформа.

Добрата организация на големия обем информация в онлайн платформата Tennis.bg - това беше основната ни цел!

Както многократно сме казвали нашите клиенти са много различни - всеки от тях работи в различна сфера, има специфика на дейността и услугите, които предлага. Нашата идея е по най-добрия начин да представим бизнеса на своите клиенти, да напрвим така неговата онлайн визия, че да бъде достъпна и удобна за вас – потребителите. Да бъде модерна и ефективна. И ако с проекта Tennis.bg сме се справили с тази задача, то това означава, че успешно сме изградили един нов продукт!
За нас е удоволствие http://tennis.bg/ да бъде част от портфолиото на Crazy Web Studio и желаем успешно предствяне на платформата, много читатели, потребители и фенове! 

Crazy Web Studio

Новини

Фев
09
2016

Crazy Web Studio подари 3 награди на Маркетинг събитие.

Crazy Web Studio подари 3 награди на Маркетинг събитие.

В унисон с все по-актуалната тема за Мобилната реклама и развитието на технологиите, екипът на Crazy Web Studio реши да награди 3-ма от присъстващите на събитието Зимна Маркетинг вечер. Темата на събитието, чиято онлайн визия бе поверена на нашият тийм беше "Mobile & Advertising".

Независимо от сферата на дейност, за всеки един бизнес онлайн присъствието е повече от необходимост! 
За да върви в правилна посока и да е в крак с темпото на развитие, Бизнесът трябва да бъде там, където са потенциалните потребители - да се „обвърже“ с тях, да изгради стабилни комуникационни и лични връзки с клиентите си.
Интернет е свързващото звено в този сложен многоъгълник на взаимоотношенията фирма-клиент.
Тези безспорни факти са причината екипът ни да раздаде 3 награди, които имат за цел да подпомогнат малко или много присъствието в Глобалната мрежа и изграждането на онлайн имидж на фирмите.
За тримата късметлии, които присъстваха на събитието Crazy Web Studio ще изработи дизайн на Лого, Landing page и Personal Web page с мобилна версия.
1-ва награда спечели Кремена от O-systems - Изграждане на Personal Web Page, с мобилна версия.
2-ра награда спечели – Гергана от FSB Sofia - Изграждане на Landing page.
3-та награда - Зорница от Advertise спечели – Logo design.
Поздравяваме отново печелившите и очакваме с нетърпение резултатите от общите ни усилия!

 

Crazy Web Studio

Новини

Яну
19
2016

Един бранд... Vodka 109... стремеж към съвършенство!

Един бранд... Vodka 109... стремеж към съвършенство!

Vodka109.com постави началото на реализирането на един голям проект, на една голяма идея!
Задачата ни с този проект не беше просто изработката на уеб сайт, целта беше изграждането на бранд, специално предназначен за Европейския пазар!

Придържайки се строго към идеята това да бъде продукт за ценители, не си позволихме никакъв компромис, защото Vodka 109 е стремеж към вкуса на съвършенството!

За целта разработихме изящен „Gold, Silver и Premium Edition“ дизайн на бутилката и визия на етикета, които да разкриват пищността и уникалността на продукта!

Дизайнът на сайта следва създадената линия на визията. Уебсайтът демонстрира безспорните качества на питието, разкривайки тайната на неговия перфекционизъм.

Изградихме индивидуална Система за Управление на Съдържанието /CMS – Content Management System/ и мобилна версия, която изцяло следва заложената концепция.

Старта на този нов бранд „Vodka 109“ е повод за гордост за екипа на Crazy Web Studio, а успешното му реализиране на пазара ще бъде успех и за нас!

 

Crazy web Studio

Новини

Яну
19
2016

Crazy Web Studio превърна една добра идея в работеща платформа

Crazy Web Studio превърна една добра идея в работеща платформа

С радост ви представяме един от нашите проекти – setmybody.com. „Това е онлайн платформа, която има за цел да Ви помогне да промените живота си“ – споделя Славина Райнова /лицензиран инструктор по Аеробика, Kangoo Jumps, BOSU, Base Training Systems и Стретчинг/ и създател на сайта. Уеб сайтът предлага на всеки от вас, който иска за се погрижи за себе си, спортни и хранителни програми, наричани „гайдове“, както и изготвяне на индивидуални такива.

Задачата на нашия екип, при изграждане на този проект беше да изготвим цялостното решение за уеб дизайна, логото и структурата на платформата. Предизвикателство за отдел „дизайн“ беше и изработката на отделните гайдове. Интегрирахме онлайн разплащателни системи, създадохме индивидуален панел за управление на съдържанието/CMS/. Тази система за администриране на сайта дава възможност за поставянето, редактирането и премахването на всякакви снимки, видео и текстове, като в същото време е достатъчна надежда и сигурна система за цялата база данни и информация, която е необходима на платформата, за да бъде функционална и ефективна. Не на последно място поствяме и една от най-важните цели на всеки уеб сайт - лесно достъпния потребителски интерфейс. Ефективността на всяка онлайн продукт зависи от това дали Потребителя го харесва и използва.

Разгледайте новия сайт http://setmybody.com/, станал част от портфолиото на Крейзи Уеб Студио и вижте до колко сме се справили с целите на проекта. Славина Райнова беше гост в предаването „На кафе“ и представи своята готова платформа, а ние - от своя страна, й пожелаваме да постигне много успехи и да въвлече повече хора в здравословния начин на живот.

Crazy Web Studio

Новини

Яну
19
2016

Crazy Web Studio Партньор на Marketing 360 за Зимна маркетинг вечер Mobile & Advertising

Crazy Web Studio Партньор на Marketing 360 за Зимна маркетинг вечер Mobile & Advertising

Екипът ни благодари на mkt360.eu за доверието, което ни гласуват!

На Зимната маркетинг вечер Mobile & Advertising  ще се говори за мобилна реклама, приложения и как да се възползваме максимално от тях. Организацията на събитието е изцяло на Marketing 360, а онлайн визията е поврена в ръцете на нашия екип.

С удоволствие и интерес ще присъстваме като партньори и участници на Зимната маркетинг вечер.

Crazy Web Studio

Новини

Ное
17
2015

Crazy Web Studio Партньор на Marketing 360

Crazy Web Studio Партньор на Marketing 360

 

Crazy Web Studio - Специален партньор на Marketing360 за събитието CreaShop #2: Marketing in IT. Това събитие е един творчестки експеримент, който се обръща към маркетинг проблемите на IT сектора.

Организатор на  CreaShop#2: Marketing in IT е Marketing360, а дизайнът и онлайн визията на събитието са организирани от Crazy Web Studio - креативният партньор на медията. Превръщаме идеите в реалност…

 

„Marketing360“ представя новините от света на Маркетинга и Рекламата, организира специални офлайн събития и срещи, където успешно събира българското маркетинг общество.

Crazy Web Studio

Новини

Ное
16
2015

Crazy Web Studio - сертифициран партньор на ERP България

Crazy Web Studio добави още една дейност към своето портфолио:

Разработка на мобилни и уеб приложения, бизнес консултиране и внедряване на ERP и CRM решения!

Партньрските отношения с ERP.BG (И Ар Пи България ООД) ни дават възможност да затворим пълния цикъл на предлаганите от нас услуги - от създаване на концепция и визия в интернет пространстово до цялостното организиране на всички бизнес процеси.

Да изградим Вашия уеб сайт, онлайн магазин, плаформа или мобилно приложение, като заедно с това да ви дадем и най-добрата възможност да управлявате ефективно своя бизнес. Да организирате бизнес процесите, да разполагате и управлявате с пълната база данни и информация и  да постигате поставените си цели, по най-добрия начин. Това предлага Crazy Web Studio на своите клиенти!

ERP.BG  е създател на една от първите български ERP (Enterprise Resource Planning) системи EnterpriseOne, която автоматизира всички аспекти от дейността на едно предприятие – производство, доставки, складово управление, маркетинг, продажби, управление на човешките ресурси, финанси и счетоводство.

Вярваме, че тясното сътрудничество и съмвестната работа на Crazy Web Studio и ЕRP България ще бъдат успешни и ползотворни!

Crazy Web Studio

Новини

Май
28
2015

Apple и Google Maps в надпревара...

Apple и Google Maps в надпревара...

Не е тайна за никого, че Apple изпитва трудности в борбата с конкурента Google Maps и значително изостава от него по отношение на картографирането. С новата покупка обаче се очаква компанията да навакса в конкуренцията.

Компанията Apple ще придобие навигационната система Coherent Navigation, която е известна с много прецизната си услуга, което означава с точност до сантиметри.

Това обаче далеч не е единствената покупка на Apple в областта на навигационните услуги. Компанията вече придоби C3 Technologies, специализирана в изграждането на 3D образи на градове, както и HopStop, която събира данни за градския транспорт.

В момента редица гиганти се борят за картите на Nokia Here, а цената им достига до 3 милиарда долара.

Навигационните системи, като цяло, ще имат все по-важно значение при развитието на технологиите. Неслучайно големите корпорации се втурват в надпревара за това - кой ще изобразява света по-подробно и по-точно.

Money.bg

Новини

Май
22
2015

YouTube революционна видеореклама

YouTube революционна  видеореклама

Най-големият видео портал в света YouTube обмисля нова стратегия, с която да засили влиянието на рекламите, публикувани в сайта.

Идеята е вместо потребителите да гледат встрани, докато тече поредния рекламен клип преди началото на видеото, те да имат интерактивен достъп до представяните им продукти. Компанията ще представя продукти в своите реклами, течащи преди началото на дадено видео, които при натискане ще водят до страницата на продавача.

Това означава, че You Tube ще направи диретна връзка на потребителите на своята видео платформа, с продавачите, които рекламират.

Тази нова стратегия сподели вицепрезидентът по рекламата на Google Сридхар Рамасвани по време на конференцията Ad:Tech в Сан Франциско вчера, съобщава ABC News Radio.

„За първи път зрителите ще имат възможност не само да научат за даден продукт по време на видеото, но и веднага да го купят", коментира Рамасвани по време на представянето.

Дигиталната реклама се развива с невероятни темпове и достига до все повече потребители. Прогнозите са да се изравни с телевизионната през 2019 г.

Порталът YouTube е наясно с тези тенденции и работи в посока по-голямо влияние на рекламите във видео платформата.

Money.bg

Новини

Май
12
2015

Apple събира ДНК данни с приложение

Apple събира ДНК данни с приложение

Собствениците на iPhone ще тестват и споделят своя генетичен код

Идеята е да можем да показваме и да споделяме своята ДНК информация. Това би било полезно за развитие на медицината и научните изследвания, за да се намерят причините за много заболявания, които и до днес не са съвсем ясни.

Американският технологичен гигант Apple съобщи, че работи с американски изследователи по създаването на приложения, които биха позволили на собствениците на iPhone да тестват и споделят своя генетичен код.

Apple пусна своя ResearchKit през март тази година, който предоставя на медицински изследователи нов начини за събиране на информация от доброволци.

Д-р Хелън Уолъс, директор на GeneWatch UK, предупреди потребителите на iPhone да се замислят преди да регистрират данните си. "Вашето ДНК съдържа вашия уникален генетичен отпечатък, който може да бъде използван за следене на вас и вашите близки - хората трябва да внимават, в кого може да попадне тази информация", коментира тя.

"Хората трябва да бъдат уведомени предварително кои изследователите ще имат достъп до техните данни и дали тези данни ще се използват за търговски цели или с цел надзор", допълни тя.Това са специални приложения, които използват сензорите и процесорите на iPhone, и дават възможност на изследователи да изпращат редовни проучвания до голям брой потребители.

Economic.bg

Новини

Апр
24
2015

2015: Дигитален маркетинг

Мобилните технологии играят все по-важна роля във всекидневието на все повече потребители и в България. Доказателствата за това са повече от едно, а postPC ерата се пренася и у нас със страшна скорост. Не става въпрос за ерата, в която компютърът няма да има значение, а напротив - точно обратното. Той просто претърпя еволюция в своя формат и функционалност, което го превърна в нещо много по-преносимо и мобилно. Еволюцията вече е факт, а нейн плод са смартфоните и таблетите.

Според списание "Форбс" до 2017 год. 87% от продажбите на свързаващи устройства ще бъдат реализирани за таблети и "умни" телефони. Широкото и бързорастящо потребление на тези устройства налага тенденцията за създаване на съдържание, достъпно за тях.
Мобилните приложения, улесняващи потребителите във всяко отношение ще се превърнат в задължителен маркетингов инструмент.
Основните характеристики на интернет се описват с няколко думи интерактивност и адаптивност, откритост, лесна персонализация, независимост от времето и пространството, ниски разходи за информация.

Традиционните форми за комуникация отдавна не притежават удовлетворяваща възвращаемост на инвестицията, тъй като целевата аудитория отделя все по-малко време за тях и води нов начин на живот в онлайн пространството.
Персонализираното уеб съдържание е огромно значение за успеха на съвременния бизнес - потребителите очакват все повече марките да се грижат за тях на по-лично ниво.

Дигиталният маркетингът анализира реалното поведение на потребителя, регистрира промените и развитието му и позволява на компаниите да персонализират своите послания и предложения.

Новини

Апр
23
2015

Как технологиите променят бизнеса?

Технологиите - мобилните компютри, социалните медии, бизнес анализа, голям набор от данни, облачни услуги, сензорни мрежи и др. Променят бизнеса, защото правят ресурсната информация между клиента и бизнеса интензивна и свързана.

Клиентите определят правилата в бизнеса. Бъдещето е в бизнеса с цифровите технологии с повече от 6 милиарда мобилни телефони, милиарди социални мрежи, милиони долари вложени в онлайн икономиката. Клиентите не са обект на бизнес моделите. Те са главни действащи лица. Цифровите бизнес лидери осъзнават, че новите технологии създават една връзка между клиента и бизнеса.

Цифровите системи променят клиентите. Много по-лесно бизнеса може да е съобразен са с нуждите, желанията, изискванията и очакванията на клиентите. До скоро насоката беше единствено към идивидуалните продажби на даден продукт, без да създават здрава връзка между клиента и бизнеса. Технологиите, които променят клиентите, променят и бизнеса.

Цифровите клиенти са различни. Според различни проучвания, цифровите клиенти са по-добре информирани, по-изискваши, по- критични и по- вероятно да сменят продукта или услугата, когато не са доволни. Клиентите очакват от вас да бъдете там, където те търсят вашия продукт и услуги. Те търсят вашето присъствие, имат нужда да сте на точното място и да предоставите точната информация,от която имат нужда в противен случай бизнесът попада в чужди ръце.

Бизнесът трябва да промени своите перспективи и да създаде нови. Начинът на мислене в бизнеса трябва да се промени. Да мислим по-перспективно и най-важното – да насочим вниманието си върху клиента. Той трябва да бъде крайната цел. Използвайки анализи и опит, за да видим света такъв, какъвто е. Да акцентираме вниманието си върху обслужването на клиентите, тяхната стойност и ангажираност. И накрая, да се научим се да осъзнаваме стойноста на клиента и динамиката на пазара.

Перспективното мислене променя взаимоотношението между бизнеса и технологиите - връзката е взаимна и динамична. Този начин на мислене допринася за връзката между бизнеса и технологиите, откривайки нови хоризонти за бъдещ успех.

Новини

Апр
22
2015

Хибрид - смартфон лаптоп!

С Windows 10 ще се унифицират смартфони, лаптопи и настолни РС.

Според информацията, новият хибрид ще е по същество комплект от смартфон и лаптоп-док станция с голям екран, клавиатура и гнездо за слагане на "по-малката половинка". Основна целева аудитория на въпросното устройство най-вероятно ще са корпоративните потребители.

По данни на онлайн ресурса The information, сред тези устройства ще фигурира хибриден мобилен компютър, който ще е нещо средно между смартфон и ноутбук, работещ под управлението на Windows 10.

Ако се съди от тази информация, новото хибридно решение на Microsoft изглежда много ще прилича на системата ASUS Transformer Book V, която комбинира мобилен компютър с ОС Windows и смартфон с ОС Android.

Засега не е ясно дали въпросния нов хибрид ще се предлага под марката на Microsoft, като модел от линията Surface, или гигантът ще въплъщава концепцията с помощта на някой от своите производствени партньори.

Във всеки случай, въпросният хибрид едва ли ще остане единствен, тъй като изглежда е само част от по-мащабен план на Microsoft за унифицирането на смартфони, лаптопи и настолни РС. Компанията Microsoft специално подчерта факта, че смята да осигури идентичен интерфейс на широк спектър устройства с диагонали на екрана от 4 до 80 инча, включително смартфони, таблети и десктоп компютри. За това не е изненадващо, че компанията разработва и специфични устройства, които ще оползотворяват преимуществата на новата ОС.

Новини

Апр
21
2015

Изумителна 3D принтирана цигулка

Изумителна 3D принтирана цигулка

През месец Април посетителите на конференцията Inside 3D Printing в Javits Center в Ню Йорк ще имат възможността да видят, както и да чуят, един от най-нестандартните, изумителни и странни инструменти създаван някога. Това е 3D принтираната Пиезоелектрическа Цигулка (Piezoelectric Violin), която е с две струни.

Тя е дело на архитектите Ерик Голдембърг и Вероника Залкбърг, които си партнират със Скот Ф. Хал, измислящ начини за създаването на екзотични инструменти още от 1990 г. Може би си задавате въпроса дали това все още може да се счете за истинска цигулка и може ли всеки да свири на нея. Отговорът е да. Колкото и странно да ви звучи, архитектът обяснява, че звукът ще бъде много сходен с това, което хората очакват да чуят, но всеки инструмнт "има свой характер като резултат от материалите и начинът, по който той е създаден. Помислете за тоналността на класическа китара и електрическата такава – в известен смисъл те звучат еднакво, но същевремнно доста различно", допълва Голдембърг. Пиезоелектрическа Цигулка е част от една традиция за нестандартни инструменти, които са променили границите на инженерството, науката и музиката. Голдембърк споделя, че "иновациите в дизайна на инструмента са балансиран акт между почитането на историята и традицията, докато в същото време се гледа смело напред в бъдещето".

Технологиите променят голяма част от познатото ни до момента, като това се отнася и за 3D принтирането.

Вл. Колчева
(smartnews.bg)