Крейзи Уеб Студио
Крейзи Уеб Студио

Завъртете устройството

Анализ

Добрият план е 50% от успеха!

На анализ могат да бъдат подложени не само работещи проекти, но и технически задания /мокъп-и на сайтове.
Това позволява своевременно избягването на грешки и нанасяне на необходимите корекции в плана за създаване на проекта, с оглед спецификата на развиваната дейност и стратегията за развитие на бизнес плана.
Уеб сайтът е инструмент за въздействие и взаимодействие с определени целеви групи. За това е важно, по какъв начин сайтът реализира възможностите за използване на интернет и колко ефективно решава поставените пред него задачи.Анализът има няколко и различни направления.

Маркетингов анализ

 • Маркетингова стратегия на фирмата
 • Дефиниране на целите, целевата аудитория, продукти, пазарна ниша и др.
 • Анализ и изграждане на бизнес планове, препоръки, подобрения

SEO Анализ

Това включва дейности по изледване на текущото състояние на уеб сайта, както и на конкурентни такива. Идеята е да се предложат най-подходящите методи за оптимизация и позициониране.

 

Уеб дизайн анализ

 • Визуално представяне
 • Анализ на визията на уеб сайта, съобразена със структурната му функционалност

Анализ на Рекламни кампании

 • Мониторинг на съществуващи рекламни кампании
 • Изготвяне на план за рекламна кампания в интернет
 • Анализ на рекламни кампании, препоръки, корекции

Съпоставяне на уеб сайта с конкурентни уеб сайтове

 • Установяване на слабите места на уеб сайта
 • Предоставяне на подробни препоръки за модернизирането на уеб сайта
 • Анализ на аудиторията на уеб сайта
 • Посещаемост и поведенческа линия на посетителите на уеб сайта
 • Оценка на функционалността на уеб сайта

Уеб дизайн

Крейзи Уеб Студио изработва и поддържа за своите клиенти

 • Информационни уеб сайтове;
 • Продуктови и фирмени сайтове;
 • Онлайн магазини и услуги;
 • Уеб портали и развлекателни сайтове;
 • Индивидуални Системи за Управление на Съдържанието (CMS).

Важни етапи в разработката

За да реализираме даден проект, ние в Крейзи Уеб Студио преминаваме през няколко конкретни стъпки:

 • В първоначалния разговор с клиента анализираме маркетинговата стратегия на фирмата, дефинираме целите, уточняваме детайлите и концепцията на проекта/структурата и функционалността на уеб сайта/.
 • Стартираме проекта - следвайки зададения план изработваме мокъп и индивидуален дизайн и ги представяме за удобрение от клиента.
 • Програмиране - това е процесът на превръщане на дизайнерските идеи в реални работещи "продукти".
 • Пускане в действие на проекта и добавяне на съдържание - Инсталираме, интегрираме и тестваме системата.
 

Индивидуален подход към всеки един проект

Всеки един етап от разработката и създаването на проектите изисква внимание, коректност, прецизност и огромно желание, за да бъде успешно реализиран! Идентичността е основното отличаващо качество, ето защо ние в Крейзи Уеб Студио изработваме индивидуален административен панел за управление на съдържанието, оригинален дизайн и подбираме внимателно основните функции на уеб сайта, в съответствие с нуждите и изискванията на клиентите си.

Responsive Дизайн

Това е Уеб дизайн, който позволява добре изглеждаща визуализация на Вашия сайт на различни устройства, с различна резолюция (настолни компютри, таблети, мобилни телефони и др.)
Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време. Идеята е да се постигне лесно четене и навигация с минимално оразмеряване и скролиране от страна на потребителите.
Ние се съобразяваме с тези изсквания на времето и технологиите и изработваме за нашите клиенти уеб сайтовете с Responsive Дизайн!

Лого Бранд Адаптивен Уеб сайт Каталог Визитки Флаери

Графичен дизайн

За нашите клиенти

За да бъдем напълно в полза за нашите клиенти, предлагаме набор от услуги, като

 • Концепция и изграждане на визията на уеб сайтове
 • Концепция и дизайн на лого
 • Дизайн на целеви страници /Landing pages/, банери, визитки, флаери
 • Цялостно изграждане на фирмена идентичност
 • Дизайн на печатни брандинг материали (фирмени материали)

 

Графичния дизайн е изкуство

Графичния дизайн е изкуство, вид визуална комуникация, която съчетава изображения, думи и идеи, които да предават информация на публиката по най-атрактивния начин! Елементите на графичния дизайн включват: илюстрации, фигури, цвят, текст. Най-разпространените „продукти“ на графичния дизайн са уеб сайтове, лого, визитки, корици на списания, обяви, плакати, брошури, билбордове, оформление на книги, опаковки на продукти.

 

Графичния дизайн е навсякъде

Графичния дизайн е навсякъде около нас в ежедневието – в сутрешния ни вестник, на спирката на автобуса, на витринтата на магазина или на корицата на любимата ни книга...
Графичният дизайн е неспирен процес, включващ в себе си прецизен подбор на образи, думи, послания и символика, чието умело съчетаване в едно цяло има за цел да комуникира и влияе на неговата публика.

Творчество и задълбочени познания

Той съчетава талант, творчество и задълбочени познания с подход, ориентиран към Маркетинга, за да се създаде ефективна визуална комуникация с потребителя. Целта е вниманието на зрителя да бъде привлечено от нещо интересно, завладяващо и приятно за окото.

Лого Идентичност Уеб сайт Каталог Визитки Флаери

Програмиране

Интеграция и изработка на системи за онлайн плащане

Системите за онлайн разплащане (или т.н. виртуален ПОС терминал) са важни за всеки онлайн магазин или сайт, в който може да се поръчва продукт или услуга. Интегрирането на системите – PayPal, ePay, Борика и др. създава удобство на клиента да заплати директно във Вашия сайт.
Крейзи Уеб Студио изработва и интегрира онлайн плащания с кредитни и дебитни карти при универсални условия за всички разпространени в България такива. Транзакциите ще се извършват през електронната система на избраната от Вас банка.
Това гарантира сигурността на Вашите клиенти, като се елиминират всякакви предпоставки за злоупотреби и неправомерни действия!

Изработка и интеграция на микро разплащателни системи

Плащането чрез SMS, PSMS, Gateway и др. представлява най-лесния и достъпен начин за плащане на малки суми за онлайн услуги – става изключително бързо и клиента получава желаната услуга в рамките на 1 минута. Микро разплащателните системи се използват най-вече за усуги като:

 • Промоции, игри и регистрация на продукти
 • Гласуване за събития и личности
 • VIP абонаменти
 • Публикуване на обяви

 

 

Изработка на системи за управление на съдържанието

CMS системата (или Content Management System) е съществена част от Вашия уеб сайт. Ако нямате възможност да редактирате и да актуализирата информацията си, Вие не можете ефективно да управлявате бизнеса си.
Крейзи Уеб Студио ще изработи система за управление на съдържанието /CMS/ за Вас и за конкретните Ви нужди. Това ще ви даде възможност сами да създавате, управлявате, съхранявате и използвате съдържанията в уеб страниците. Под съдържание се разбира - текст и вградени графики, снимки, видео, аудио файлове и др.

Responsive Дизайн

Това е уеб дизайн, който позволява добре изглеждаща визуализация на Вашия сайт на различни устройства с различна резолюция (настолни компютри, таблети, мобилни телефони и др.)
Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време. Идеята е да се постигне лесно четене и навигация с минимално оразмеряване и скролиране от страна на потребителите.
Ние се съобразяваме с тези изсквания на времето и технологиите и изработваме за нашите клиенти уеб сайтовете с Responsive Дизайн.

MySQL CSS php Html JavaScript jQuery Bootstrap

Мобилни решения

Мобилна версия на уеб сайт

Технологиите се развиват със скоростта на светлината и всички ние ставаме все по-зависими от тях. Една четвърт от световното население използва смартфон.

За да бъде успешен един бизнес е повече от задължително всеки уеб сайт да има мобилна версия и да се отваря през мобилни устройства.

Над 60% от търсенето в Google става през мобилните устройства и това е причината Google да дава по-висок ранг при търсене на тези сайтове, които имат мобилна версия, за сметка на тези, които нямат.

Мобилни приложения за Android и iOS базирани устройства

Мобилните приложения са подходящи за всеки един бизнес. Разработват се за мобилни телефони, смартфони, таблети и др., който все по-често намират приложение в ежедневието и работата.

А съчетанието на мобилно /клиентско приложение/ и уеб приложение /система за управление/, организират Вашия бизнес и подобряват прозрачността на процесите.

 

Системи за мобилни разплащания

С навлизането и използването на мобилните устройства във всяка сфера на човешкия живот, мобилните разплащания се превръщат в естествена възможност.

Интелигентните технологични играчки са част от ежедневието, а мобилното банкиране и мобилните плащания, от всяко място и по всяко време улесняват потребителите.

Изграждането и внедряването на система за мобилни разплащания е бърз и сигурен начин да получите плащането, което очаквате.

Мобилен маркетинг

Мобилният Маркетинг разпространява всякакъв вид промоционални или рекламни съобщения на клиенти чрез "безжичната мрежа”.

Мобилната реклама може да достигне до конкретни потребители, до точната таргет група за Вашия продукти, в определено време, като по този начин информацията придобива стойност, а респективно и самата реклама.

MySQL CSS php Html JavaScript jQuery Bootstrap

Уебсайт под наем

Уебсайт под наем е решение за стартов бизнес

Уебсайт под наем е решение за стартов бизнес, с ограничен бюджет. Може да имате собствен сайт, без да инвестирате големи суми.
Искате да започнете бизнес! Искате електронен магазин или фирмен сайт! Крейзи Уеб Студио може да ви го даде! Ние разбираме колко много средства са необходими за развиването на един стабилен бизнес...

Ето защо създадохме нашата нова услуга - Уебсайт по наем!
Защото целта ни е да подкрепим своите клиенти!

Крейзи Уеб Студио Ви предлага:

 • Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или платформа - според нуждите на Вашия бизнес;
 • Индивидуален дизайн, базиран на Вашите нужди и критерии;
 • Responsive дизайн за добре изглеждаща визуализация на Вашия сайт на различни устройства, с различна резолюция;
 • Специална CMS система (Content Management System), чрез която ще можете да променяте съдържанието на уебсайта;
 • Безплатно обучение за работа с CMS системата
 • Собствена идентичност и възможността да развиете своя Brand;
 • Възможност за поддръжка, реклама и оптимизация на Вашия сайт
 

Какво получавате Вие:

 • Имате свои собствен сайт, за който не инвестирате големи суми – заплащате месечен наем, без първоначални вноски;
 • Имате индивидуална, модерна визия на уебсайта, съобразена с дейността и сферата на Вашия бизнес;
 • Функционалността на сайта е изцяло адаптирана към Вашия бизнес и нужди
 • Не използвате готови платформи за управление на съдържанието;
 • Може да управлявате бизнеса си в движение – CMS–а е адаптиран към всички устройства;
 • Заплащате месечен наем, а не инвестирате големи суми при стартиране на своя бизнес;
 • Ползвате всички услуги по поддръжка и привилегии като клиент на Крейзи Уеб Студио.

Уебсайт под наем – условия

Всички условия по изработка и ползване на уебсайта се регламентират предварително. Уточнява се размера на месечния наем, срока и всички подробности относно правата и отговорностите и на двете страни. Изработваме Вашия сайт и Вие започвате да го ползвате.
Вие ставате клиент на Крейзи Уеб Студио и като такъв имате възможността да се възползвате от всички предлагани от фирмата услуги.
Можем да Ви осигурим поддръжка на сайта, онлайн реклама, оптимизация и др.

Евтино Лесно Удобно Готино

Реклама

Създаване и мониторинг на рекламни кампании

Услугите, свързани с Реклама в Интернет, които Крейзи Уеб Студио предлага са:

 • Създаване и мониторинг на рекламни SEM и SMM кампании в интернет;
 • Планиране, създаване и проследяване на Рекламни кампании в Google;
 • Създаване и поддръжка на фирмени страници във Facebook;
 • Планиране, създаване и анализиране на рекламни кампании във Facebook;
 • Изработване на промоционални интернет страници – Landing pages;
 • Изготвяне на рекламни банери;
 • Изработване на брандирани рекламни материали.

Най-бързо развиващата се медия

Интернет е най-бързо развиващата се медия. Безпорни са предимствата му, като канал за реклама. Той дава възможности за планиране, следене и оценяване ефикасността на кампанията във всеки един момент, всичко това на много по-достъпна цена за рекламиране, спрямо останалите рекламни канали - радио, телевизия, вестници, списания и др.

 

SMM – Social Media Marketing

Какво е SMM – Social Media Marketing или Маркетинг в Социалните медии ( Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ и др.). SMM представлява форма на Интернет Маркетинг, която използва социалните мрежи като маркетингов и рекламен инструмент. Целта на този вид маркетинг е създаването на съдържание, което потребителите да харесват и споделят в техните социални профили, което да помогне на дадена фирма, продукт или услуга да увеличи популярността на марката си и да разшири достъпа си до повече клиенти.

SEM - Search Engine Marketing

Какво е SEM - Search Engine Marketing или Маркетинг за Търсещите Машини. Представлява форма на Интернет Маркетинг, която включва рекламирането на уебсайта и подобряване на неговата позиция в търсачките чрез платена реклама:

 • PPC (Pay Per Clic - плащане при клик) Най-известната и ефективна PPC програма е Google Adwords;
 • CPI ( Cost Per Install– плащане на инсталация) ;
 • CPA (Cost Per Action – плащане на действие). Когато целта е потребителят да се регистрира или да извърши друго действие в сайта;
CPA CPC CTR Banner CPI Impression

SEO

SEO услуги – Оптимизация, Анализ и Консултация

Оптимизация на уебсайтове за търсещи машини и позициониране -Търсещи машини или търсачки са средства за търсене, които позволяват намиране на информация по зададени от потребителя термини (ключови думи). Пример за такива търсачки са Google, Yahoo, Yandex, Bing и др.

SEO Анализ

SEO Анализ – това включва дейности по изледване на текущото състояние на сайта, както и на конкурентни такива. Идеята е да се предложат най-подходящите методи за оптимизация и позициониране.

 

Подобрете продажбите

Оптимизирането на Вашия сайт се състои в това да подобрим качеството и да увеличим обема на трафика. Това е процес, в който влизат определени дейности:

 • Проучване на ключови думи и фрази;
 • Изграждане на линкове (Link Building);
 • Редактиране и оптимизация на съдържанието на сайта и на връзките от и към други сайтове ;
 • Анализ на пазара и на конкуренцията;
 • Технически анализ и достъпност на сайта;

SEO Консултация

Извършва се изцяло според конкретните нужди на клиента.

Google Yandex Bing Yahoo